Online RADIO

(ordine aleatorie)
Radio Club XXL România, (pe http://radioclubxxl.eu/ şi în Winamp, pe http://89.32.46.251:9984/listen.pls);
Radio Vocea Sufletului, (pe http://www.radiovoceasufletului.ro/ şi în Winamp, pe http://www.radiovoceasufletului.ro/RadioVoceaSufletului.pls);
Radio Enigma Romania, (pe http://radioenigmaromania.ro/ si in Winamp, pe http://asculta.radioenigmaromania.ro:8000/listen.pls);
~
Sailing : Rod Stewart


♥ Welcome to My World, in My Prison ♥
~,

joi, 17 ianuarie 2013

Normal şi ... firesc

Preludiu

Like Lumea Copiilor on Facebook
Silviu Backy te-a invitat să apreciezi pagina lui Lumea Copiilor...
~
... 
Bună Ziua! 
Vă mulţumesc pentru atenţionare, domnule Silviu Backy! 

Cornelius, :)
Mesaj comentariu trimis pe:
facebook
pe blog (http://lumea-copiilor.silviubacky.com/)
► distribuit la mine (cont de facebook)
► "montat" acest articol, pe fugă!

Împreună

"Singuri dar Împreună", un motto lansat de mine pe internet (NET) ... cred că Buddha (Cel Treaz) avea dreptate: orice acţiune îşi are replica sa. Ceea ce sădim, tot aceea şi culegem. Ceea ce nu ştia (poate) Buddha este că rodul cules este (soseşte) multiplicat şi că tot acest rod ... se coace la timpul său!!!
articolul anterior ~ aici ~ articolul următor ** ** ** ** Păstrez gândul bun! ** ** ** **
Lumea copilăriei se construieşte prin Joc
~
Acest articol este în construcţie ... permanentă! ~ Cornelius, :)
~

"Titluri" sau: VALOAREA trebuie construită permanent, cu participare

♦ Bună Ziua! ,
♦ Vă mulţumesc pentru că EXISTĂM! ,
♦ Singuri dar Împreună! ,
♦ DoarATAT ,
♦ La Mulţi Ani MAJESTATE ,
♦ OGLINDA ,

acestea sunt doar câteva dintre sloganurile şi "simbolurile" lansate de mine şi, vă asigur că nu mă laud deloc. Uneori chiar starea de bine, poate fi relansată prin insistenţa păstrării normalităţii: "Bună Ziua!" este edificator ca exemplu de insistenţă. Este bineţea pe care uneori uităm să ne-o acordăm reciproc, de la BUN ÎNCEPUT!!!
~
şi câte altele se pot spune! ... şi câte altele se pot face! 
~
Lumea copilăriei se construieşte prin Joc
Lumea copilăriei se construieşte prin Joc  Fiecare "generaţie" îşi are viteza ei; cele "noi" sunt percepute de cele "vechi" ca mişcându-se mult mai rapid!!!
~
Cornelius, :)
~,

5 comentarii:

  1. Am comentat astăzi pe facebook:

    "Nu ştiu, nu ştiu ce să mai zic ... sunt într-o permanentă confuzie, ori poate deziluzie.
    Mi se cere SĂ FAC! Însă nimic nu poate fi făcut oricum, oricând!
    Mi se cere SĂ TAC! Dar, orice FAPTĂ grăieşte de la sine, inclusiv ... NE-fapta!!
    Apoi, ... mi se impută! Ba că nu fac, ba că nu tac!
    Mă întreb: ce înţeleg oare OAMENII prin [a face]?
    În orice caz, impunerea nu este benefică! Unii o consideră "necesară", aidoma medicamentelor! Eu însă, toată viaţa mea m-am ferit de medicamente - nu spun că nu am luat, nu spun că nu mi s-au dat în copilărie, din "necesitate" - şi pot da un contra-argument: Mătăniile.
    Atâta timp cât am făcut mătănii (nici nu credeam să pot face vreuna, fiind blocat cu spatele) pur şi simplu am uitat de durere; aceasta a încetat să mai existe. Cineva - în spaţiul Virtual - a insistat să mi le recomande, fără a mi se adresa MIE, personal. Deci ... NU A TĂCUT! Vorbind (cu ajutorul tastaturii), acel cineva A FĂCUT!!
    Eu însă AM ALES: să citesc (deci, am făcut ceva) şi să aplic (am mai făcut ceva) cu Speranţa (altă facere), deşi însoţită de neîncredere (tot o facere), apoi am cules roadele (altă faptă) şi am crezut că este util (faptă) să împărtăşesc şi eu altora (faptă) din propria mea experienţă de viaţă (plină de fapte)!
    Cum adică NU FAC?!! Cum adică SĂ TAC?!!
    Competiţie acerbă spre CE? De ce NU SUNT BUN, dacă nu fac ceea ce VOR alţii să fac? Nu mai sunt "competitiv" şi trebuie să fiu ... eliminat? Încadrare în NORME! Normele sunt alcătuite de Oameni, pentru Oameni (nu pentru roboţi) şi nu sunt bătute în cuie! Ele - ca întreaga activitate umană - sunt perfectibile (fără a fi un scop în sine) şi trebuie să "servească" progresului uman!
    Ori, acest Progres nu trebuie nici privit şi nici tranşat doar prin prisma "tehnologică". Poate că, este chiar o Cale greşită!
    Nu ştiu: voi experimenta TĂCEREA (sic) şi Facerea competiţională! Nu risc însă să devin ... mai egoist decât sunt?
    Nu ştiu!"
    ~
    Cornelius, :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am avut parolele sparte de mult timp. Acum sper sa nu mai am probleme caci, am repus programul si l-am securizat din nou.
    In alta ordine de idei, va cunosc de mult timp si mi-am facut impresia ca sunteti o fire foarte complicata.
    Eu sunt o fire directa, merg cu tancul, nu ma uit nici in stanga, nici in dreapta. Nu este bine nici ca mine, nici ca dvs. Acum este prea tarziu pentru noi sa ne schimbam. O seara roz, Odorica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă Mulţumesc, stimată doamnă!
      Acea "seară roz" era ... de [Ziua mea], aşa că "s-a nimerit" (doar că am executat moderarea "ceva" mai târziu - acum cca. 1/2 oră).
      Eu cred totuşi că SCHIMBAREA este posibilă - căci în fiecare Clipă suntem alţii - şi s-ar putea ca EXACT acest lucru să ni se ceară: ori/ori; avem de ales doar VITEZA schimbării. Cine nu se schimbă ... "piere"!
      Mi-a plăcut şi "tancul" şi "firea complicată", deşi dumneavoastră sunteţi de fapt o fire foarte sensibilă, iar eu cât se poate de firesc! Diferă doar punctul de vedere, unde este localizat "observatorul".
      Am răspuns cu întârziere pentru că pur şi simplu nici timp nu mai am, nici "pasiune" şi ... se pare că oricum VOM PLĂTI, aşa că "[mă antrenez]" să dispar dinainte, puţin câte puţin, fără a regreta că n-o să mă mai JOC la tastatură!
      Sunteţi - v-am mai spus şi în alte ocazii - singurul blogger care mă mai vizitează prin COMENTARIU.
      Ceilalţi VIN, SE INSPIRĂ şi FUG repede să posteze la ei, după ce au preluat de la mine IDEI! De aceea nu mai public; NU MAI VREAU să le dau satisfacţie!
      Nu mă refer la adevăraţii Prieteni, care - firesc - "lucrează" în RECIPROCITATE! Apropo, v-am văzut [copilul cu limba scoasă] şi am vrut să comentez (ceva legat de Albert Einstein), dar m-am pierdut repede în nişte căutări inutile: era suficient să fi spus un simplu: "Mi-a plăcut", căci ... m-aţi fi înţeles (deoarece ... ne cunoaştem reciproc, la modul VIRTUAL)
      ~
      Deja Noaptea este pe sfârşite, aşa că vă urez:
      O Zi Minunată, în fiecare ZI dăruită nouă de Dumnezeu! Doamne ajută! Amin.
      ~
      Cornelius, :)

      Ștergere
  3. Multumesc pentru raspuns. Va doresc o seara frumoasa, somn usor apoi. :) Odorica

    RăspundețiȘtergere

Bine aţi venit ! Dumnezeu să vă Binecuvânteze ! ~ −,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,♥ ~ Cornelius, :)