Online RADIO

(ordine aleatorie)
Radio Club XXL România, (pe http://radioclubxxl.eu/ şi în Winamp, pe http://89.32.46.251:9984/listen.pls);
Radio Vocea Sufletului, (pe http://www.radiovoceasufletului.ro/ şi în Winamp, pe http://www.radiovoceasufletului.ro/RadioVoceaSufletului.pls);
Radio Enigma Romania, (pe http://radioenigmaromania.ro/ si in Winamp, pe http://asculta.radioenigmaromania.ro:8000/listen.pls);
~
Sailing : Rod Stewart


♥ Welcome to My World, in My Prison ♥
~,

Relaţionări Tagged&hi5


~
Bună Ziua!
În cadrul Tagged&hi5, am interacţionat ... cu un Joc (PETS). "Jucându-l", am început să-i apreciez valoarea! Este un joc foarte complex dar, cu ajutorul "butoanelor", de o simplitate remarcabilă.
Încă de la început, acest Joc şochează, zdruncinând "Concepţia de viaţă" şi "Cumulul de experienţe personale" ale celor care intră în contact cu [modul de joc].
Despre ce este vorba!? Noi - jucătorii - trebuie să acceptăm că suntem [animale de companie] şi deci, că putem să fim "cumpăraţi", respectiv să putem "cumpăra" la rândul nostru alte [animăluţe] ... "mai slabe VALORIC".
Eu personal nu am fost de acord cu această "idee" şi am părăsit Contul pentru mai mult de un an de zile!! Jocul însă, are o adresă la care ajungi ... apăsând pe un BUTON. Ori Tagged&hi5 au o sumedenie de [butoane] puse la dispoziţia celor care se loghează în vederea relaţionării! Eu practic greşisem, părăsind un [Sistem de gândire] lansat cu ajutorul Tagged şi hi5!! Când am revenit în cont, mi-am propus să scap de "bubă" după principiul [Cui pe cui se scoate] şi am început SĂ JOC PETS pentru a-l înţelege dinspre interior. În momentul de faţă, consider că - împreună cu restul butoanelor din cont - este cel mai inteligent Joc pe care mintea umană l-a putut concepe. Are foarte multe asemănări cu Viaţa însăşi, fiecare jucător rămânând practic "liber" la a-şi alege ... un STIL de abordare, specific propriei personalităţi. Şi chiar de ... a se lăsa pradă "abandonului"!!
Vă invit să verificaţi! Aveţi mare grijă însă: acest Stil [Tagged&hi5] crează dependenţă reală! Eu caut în continuare ... să EVADEZ!!!
~
Cornelius, :)
PS: următoarele cifre şi litere vor deveni, rând pe rând, linkuri:
a
~,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine aţi venit ! Dumnezeu să vă Binecuvânteze ! ~ −,ă,â,î,ş,ţ,Ă,Â,Î,Ş,Ţ,♥ ~ Cornelius, :)